Stap in op culturele zondag!

Tijdens culturele zondag, op 14 april, doet Perron Mee aan deze dag vol culturele Evenementen. Het thema dit keer is Go West! Stap mee op de locomotief door de geschiedenis van de eerste arbeiderswijk Lombok.
Vanaf het Westplein vertrekt de shuttle-locomotief met gids door de wijk. Voor en/of na de treinrit kun je genieten van muziek en een drankje op het Westplein. Op het podium treedt een live karaokeband op en natuurlijk mag jij ook meezingen. Alleen of samen met vrienden, familie, buren of vreemden.

Hieronder het knallende en interactieve muziekprogramma:

The Aces, een geweldige live karaokeband! Zing je je favo hitjes mee? Alleen of samen met vrienden, familie, buren of vreemden!
Moribayassa, de spetterende Utrechtse sensatie die je onder leiding van meesterdrummer Ousmane Seye met West Afrikaanse ritmes gegarandeerd aan het dansen krijgt!
РSlag bij Utrecht, een Utrechtse djembé-formatie die heerlijke ritmes uit verschillende windhoeken laat klanken over het Westplein!
– Perron West- Karaoke Experience. De klassieke karoake-ervaring, altijd een hit!

ALL ABOARD!!! We zien je dan!

Elk uur vertrekt een locomotief met gids vanaf het Westplein. De eerste trein vertrekt om 13:00 uur en de laatste om 17:00 uur.